odpojit na vaně obě čidla viz foto a vypustit olej 19ka klíč ted si na vaně povolíme 4 šrouby jenž drží vanu 15ka klíč viz fota dále je třeba povolit torxem E12 veškerý šrouby co drží vanu pokud neni torx de to i 10kou klíčem, de to v pohodě až na 3 torxi u řemenice tam neni moc místa já to povolil 10kou ráčnovým očkovým klíčem poté co se ujistíme že sme vytočili všechny šrouby sundáme vanu motoru bejvá přicuclá já si pomáhám lehkými poklepy gumovým kladivem poté co máme vanu dole jí očistíme a sundáme staré těsnění já měl na vaně konektor čidla hladiny skrz který mi lehce prolínal olej,konektor je zajištěn ségrovkou a je tam gumovej kroužek přímo na konektoru viz foto, kroužek nejlépe dáme nový pokud neni necháme starý a pomůžem si silikonem ted si připravýme nový těsnění a očistíme dosedací plochy na vaně a motoru po očištění namontujem vanu i s novým těsněním na motor a utáhneme s rozumem veškerý šrouby co drží vanu
po dotažení nacvaknem na čidla oba konektory
ted jen nalejt olej do motoru,natočit auto nechat chvíli běžet a poté se přesvědčit že nikde nic neteče
a je hotovo jako poslední sundat auto z heveru a vyhráli sme :yah: :idea: