chybu způsobuje vývěva sekundárního vzduchu,která je uchycena ze spoda motoru vedle servočerpadla vývěvu je třeba demontovat a zjistit jestli chodí,
sundáme plast pod motorem z vývěvy odpojíme elektrický konektor dále povolíme 3 matičky co drží v držáku samotnou vývěvu ted z vývěvy vycvaknem obě hadice dále je třeba povolit oba spodní imbusy jenž drží celej ten železnej držák vývěvy poté si držák kapku vyhnem -sundat nejde musel by se povolit ještě třetí imbus a vzhledem k jeho umístění se mi do toho jít nechtělo - a vývěva de vytáhnout ven no a hned sem viděl kde je problém,
vývěva byla zpředu naražená a netočila se

je třeba odvrtat a vytáhnout hliníkový nejty poté vycvaknem to vrchní víko vývěvy bylo vidět že to trochu odnesla i samotná vrtulka, chtěl sem to celý rozebrat ale nepodařilo se mi povolit tu vrchní matku,
tak sem tu vrtulku v rámci možností porovnal samotný víko sem vyklepal a díru z vrchu poladil pistolovou pájkou a vtavil tam černou umělohmotnou pásku

poté sem to řádně vystříkal mazivem a rozhejbal k mé spokojenosti
ted je třeba to celé poskládat a přitom dáváme pozor aby se nám vrtule vývěvy nikde nekřížili a nedrhli

já to vždy postupně skoušel na baterii abych věděl na čem sem
hliníkový nejty nahradíme šroubky a maticemi č.4

a nakonec sem to po obvodu jednotlivých stupnů-spojů vývěvy ojel tavnou pistolí a to i se šrouby a to proto abych měl jistotu že se šroubky fakt nepovolí a že mi to nebude funět okolo takto poskládanou vývěvu namontujem zpět do auta a zapojíme
pak už jen sjedem z nájezdů a smažem vagem chyby v ŘJ
a máme hotovo