sundat kolo povolit z ramene tyčku stabilizátoru povolit z ramene 3 šrouby co drží kulový čep dále si u převodovky povolíme 6 šroubů co drží poloosu-povoloval sem je po dvou šroubech při zařazené zpátečce ted si poloosu vytáhnem z těhlice a vytáhnem jí ven - pokud by nešla sundat od převodovky poklepem jí kladívkem poloosu sem si upnul do svěráku odjistil spony co drží manžetu kloubu dále zpředu odstranil krycí výčko je na třech místech přehnuté přez hranu těla kloubu
pod krytkou je gumové těsnění a samotný tripod abychom to sundali z tisícihranu poloosy musíme sundat zajištovací pérovou pojistku poté ten tripod sklepnem z poloosy a sundáme i manžetu poloosu očistíme od starého maziva a připravýme si novou sadu homokloubu nandáme novou manžetu,nandáme tělo kloubu,naklepnem tripod na tisícihran poloosy-já to naklep za pomoci gola ořechu a zajistíme novou pojistkou ted to z obou stran naplníme přiloženým mazivem dále nandáme manžetu na kloub a zajistíme sponama
dále z předu dáme nový těsnící O kroužek a nandáme a zajistíme nové krycí víčko
ted je třeba celou poloosu namontovat zpět do vozu poloosu namontujem a utáhnem u převodovky,nasunem očištěný a namazaný tisícihran vnějšího homokloubu do těhlice,nasunem do ramene spodní čep a utáhneme všechny šrouby co ho drží,uchytíme do ramene stabilizační tyčku,
utáhneme středovou matku co drží poloosu v těhlici-já na to mám metrovou trubku a loketní moment jinak se to utahuje na 250nm
ted jen namontovat kolo,pustit auto z heveru na zem a máme hotovo